lauantai 28. tammikuuta 2012

Paholaisen hillo

Tuli ihan älytön himo paholaisen hilloon ja koska ainakaan meidän kylästä sitä ei saa kaupasta valmiina ei auttanut kuin laittaa kattila tulelle. Ohjeesta tulee noin litra hilloa.


Paholaisen hillo

400g (1 tölkki) kuorittuja tomaatteja
200g punaisia paprikoita
2-4 chili
3-4 valkosipulin kynttä
1tl suolaa
1tl mustapippuria
1tl oreganoa
2rkl etikkaa (meillä omenaviinietikkaa)
170g hillosokeria

Poista siemenet chileistä ja paprikoista. Kuutioi.
Lisää kattilaan tomaatit, paprikat, chili ja valkosipulimurska. Lisää mausteet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 30min tai kunnes paprika on pehmennyt.

Lisää seokseen etikka ja sokeri. Anna kiehua vielä 3 minuuttia. Jäähdytä ja purkita.
Hillo säilyy kylmässä tai pakkasessa.

Hillo on ihan mielettömän hyvää juustojen ja grilliruokien kanssa! Meillä se päätyi maustamaan uunissa paahdetun vuohenjuuston. Suosittelen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut