keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Tuli Elli-Kantarelli ikäneito naapurista..

..Kertoo lastenruno

Kantarellipasta

1l Tuoreita kantarellejä (Vähempikin toki riittää)
Kerma
Iso sipuli
Basilicaa
Parmesan juustoa
Suolaa ja Pippuria

Unohdin ottaa kuvan valmiista annoksesta, tuli kiire syömään

Lämmitä kasari kuumaksi, ja paista kantarelleja kunnes neste on poistunut. Lisää loraus oliiviöljyä, sekä silputtu keltasipuli ja kuullota hetki. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää kerma ja vähennä lämpöä. Silppua karkeasti pieni määrä tuoretta basilicaa.
Raasta n.1½dl parmesania, ja lisää n.2/3 kastikkeeseen. Käytä mielellään tuoretta parmesania, purkissa tai pussissa myytävä jauhe ei aja samaa asiaa ja maistuu täysin erilaiselta. Lisää basilica. Sekoita kunnes juusto on sulanut ja kastikkeen koostumus on paksuhko ja kermainen.

Tarjoile haluamasi pastalaadun kanssa (meillä sattui olemaan kaapissa kokojyväspagettia joten käytin sitä ja hyvin toimi) ja ripottele annoksen päälle loput juustosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut