sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Mansester

Terveisiä Tampereelta.. Olimme viettämässä yhdistettyjä läksäreitä ja yksvee -hääpäivää.
Perjantaina ohjelmassa oli siis työporukan kanssa baareilua (ja mopohan tietty lähti niin käsistä että se on vieläkin ojassa) ja lauantaina Murun kanssa mm.kaupungilla pyörimistä hyvin huonovointisena ja mukavassa pikku morkkiksessa.
Miten ihmeessä sitä on joskus jaksanut joka viikonloppu molempina päivinä? Nykyään meinaa henki lähteä vielä keskiviikkona jos perjantaina on juhlinut.


Ilma ei lauantaina pahemmin hellinyt, lunta tuli taivaan täydeltä. Yövyimme Hotelli Ilveksessä, ja huoneen ikkunasta näki suoraan sisään Koskikeskukseen.


Tottakai piti pyörähtää lemppariputiikissa, eli Forget Me Not:ssa Tuomiokirkonkadulla. Mukaan tarttui kaksi pinssiä ja ihana kankainen pöllökoru.


Oloa paranneltiin Café Europassa Apple mojiton avulla. Punainen on Europan maustettua soodavettä Granaattiomenan makuisena. Nam!


Europassa on ihana tunnelma. Tampere on muutenkin pubi ja kahvilakaupunkina ihan omaa luokkaansa. Lounaaksi listalta valikoitu uuniperuna herkkusienillä ja vuohenjuustolla. Suosittelen!

Pöytävarauksen tekeminen jäi niin myöhäiseksi, että molemmat meidän lempparipaikat olivat täynnä (2h+K ja Maruseki) joten päädyimme syömään hotellissa sijaitsevaan Ravintola Masuuniin. Ruoka oli todella hyvää, ja ravintola toimii täysin lähiruoka periaatteella. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.


MENU TAMPERE


 Kylmäsavustettua merihaukea, marinoituja hiilisilakoita ja fenkolia
Kyyttövasikkaa ”Masuuni”, Rekolan biodynaamisia juureksia ja pippurikastiketta
Armasperheen juustoja
Ternimaito creme brulee, omenasorbettia ja rosmariinivaahtoa

Ihme lykkykin kävi, ja onnistuttiin saamaan liput täysin loppuunmyytyyn Tomaatteja Tomaatteja -näytökseen, ja sehän kruunasikin illan ihan loistavalla tavalla. Nauraa sai vedet silmissä ja neljän eri koomikon setti oli todellakin 18 euron pääsylipun arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut