sunnuntai 14. elokuuta 2011

Talviruokaa kesällä

Meillä ei ole vielä grilliä, mutta kovasti teki mieli kauniina lauantaina ulos kokkailemaan.
Kaivoimme sitten raclettepannun kaapista, ja kokeilimme miten tämä talviherkku toimii kesällä. Hyvin!

Aluksi tein raclettemixin. Tällaisen teko on vaivatonta mikäli kaikilla ruokailijoilla on samanlainen maku.
Kolme eriväristä paprikaa, kaksi punasipulia ja 6 jumboherkkusientä. Sopivan kokoisiksi paloiksi ja sekaisin.


Lisäksi erilliseen kulhoon hienonnettua pekonia, ja kyytipojaksi keitettyjä kesäperunoita. Sitten vaan raclettegrilli ulkopöydälle pystyyn ja toimeen!


Peruna tuo ruokaisuutta, mutta ilmankin pärjää. Vaihtoehtoisesti grillatut vihannekset voi kasata leivänpalalle ja kaataa sulaneen juuston päälle. Ja mitä haisevampaa juustoa, sen parempi!

Raclettemixiä jäi yli senverran, että sunnuntailounaaksi paistoin sen pannulla ja kumosin maalais-ciabattan päälle. Mausteeksi suolaa, pippuria, oliiviöljyä ja murustettua homejuustoa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut