keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Laiskajaakko

Laiskajaakko ei ole päivittänyt blogia, koska on viettänyt jokaisen vapaahetkensä pelaten Fable II Xboxilla. Koukuttava peli.

Viimeviikonloppu oli räntäsateisuudestaan huolimatta huippuhauska,
kun Helmi vieraili kylässä. Aloitimme syömällä 2h+K:ssä herkulliset pastat, ja päivittämällä viimeiset viisi vuotta pikakelauksella. On niin paljon jota ei blogeissa lue.
Illalla kävimme teatterissa katsastamassa mainion Viimeinen Sikari -näytelmän. Sunnuntaina kävimme pyynikillä pikapyrähdyksellä ja kurkkimassa sisään kiinniolevien autoliikkeiden ikkunoista, ennenkuin Helmi hyppäsi junan kyytiin ja matkusti takaisin kotiin.

Ehdimme myös vierailemaan pariin otteeseen Marimekolla etsimässä meidän olohuoneeseen uusia kevätverhoja. Tiesittekö että Äkkijyrkän lehmistä on nykyään myös pikkulehmät -versio, josta tulisi huikean hienoja sohvatyynyjä tai tabletteja? Itse haaveilen isoista lehmistä kaksi metristä taulua porrassyvennykseen. Ehkäpä jonakin päivänä myös toteutan suureellisen (tai lähinnä korkean) suunnielmani.

Kevätverhoissa päädyin kuitenkin ihanaan Iso Satakieli kuosiin, joka on kuosina yllättävän raikas ja rauhallinen, vaikkei ehkä siltä kuvassa näytäkään. Sen verran vanhanaikainen olen, että kyllä kesällä ja talvella on oltava eri verhot, vaikka jouluverhoja en koskaan vaihdakaan.

1 kommentti:

  1. Ihunat! Meillähän on noi lehmät vihreenä, mutta nyt kun on ikkunoita vähemmän, niin ovat joutuneet kaappiin...

    VastaaPoista

Sivut