perjantai 8. maaliskuuta 2013

Cashew-Brownies

Browiesit ja Blondiesit ei ole mun vahva osa-alue. Taas kaadoin taikinan aivan liian suureen vuokaan ja lopputulos muistutti valtavaa suklaakeksiä. No, uusi yritys ja onnistuminen!

Tämä resepti lähti mieliteosta mokkapaloihin. Henkilökohtainen mielipiteeni kuitenkin on, että mokkapaloissa parasta on kuorrute. Itse leivonnainen on kuiva kuin kostuttamaton kakkupohja. Jos joku haluaa todistaa väitteeni vääräksi ja lähettää minulle kosteita ja meheviä mokkapaloja voin lähettää osoitteeni.

Asiaan. Sunnuntai aamu ja makeanhimo. Kaupat kiinni vielä monta tuntia. Mitä tehdä?
No, ratsataan kaapit ja sieltähän löytyi koko arsenaali. Suklaata, munia, jauhoja, voita ja vieläpä vajaa pussillinen jostain Thai kokeilusta ylijääneitä cashew pähkinöitä. Eikun toimeen!





Lautanen on vanhaa Arabiaa. Yksinäinen kappale löytyi Mummin kaapinperältä ja Mummi oli iloinen kun vein sen uuteen kotiin.

1 kommentti:

Sivut