keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Tuli Elli-Kantarelli ikäneito naapurista..

..Kertoo lastenruno

Kantarellipasta

1l Tuoreita kantarellejä (Vähempikin toki riittää)
Kerma
Iso sipuli
Basilicaa
Parmesan juustoa
Suolaa ja Pippuria

Unohdin ottaa kuvan valmiista annoksesta, tuli kiire syömään

Lämmitä kasari kuumaksi, ja paista kantarelleja kunnes neste on poistunut. Lisää loraus oliiviöljyä, sekä silputtu keltasipuli ja kuullota hetki. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää kerma ja vähennä lämpöä. Silppua karkeasti pieni määrä tuoretta basilicaa.
Raasta n.1½dl parmesania, ja lisää n.2/3 kastikkeeseen. Käytä mielellään tuoretta parmesania, purkissa tai pussissa myytävä jauhe ei aja samaa asiaa ja maistuu täysin erilaiselta. Lisää basilica. Sekoita kunnes juusto on sulanut ja kastikkeen koostumus on paksuhko ja kermainen.

Tarjoile haluamasi pastalaadun kanssa (meillä sattui olemaan kaapissa kokojyväspagettia joten käytin sitä ja hyvin toimi) ja ripottele annoksen päälle loput juustosta.

maanantai 13. syyskuuta 2010

Kadonneen kodin metsästys

Välillä postaus ilman kuvia, täysin päivitysmielessä. En siis ole kadonnut maanpäältä, enkä jäänyt jumiin parvekkeelle.
Tällähetkellä metsästämme. Metsästämme uutta kotia, joka saa mielellään olla hyvin vanha. Metsästämme työpaikkaa, joka saa mielellään olla hyvin mielenkiintoinen. Lisäksi metsästämme mielenrauhaa, ja suunnittelemme häämatkaa Japaniin.

Kaikesta tästä lisää myöhemmin, ja uusi resepti vielä tällä viikolla. Lupaan.

Yökyöpeli
En malttanutkaan olla laittamatta kuvaa. Tämä pikkuinen kaveri uiskenteli kesälomallamme veneemme edellä palatessamme illalla kalasta. Voi kuinka paljon olisinkaan sillähetkellä toivonut pidempää putkea.

Sivut