sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ravintolapäivä 17.2.13 - Luomubrunssi

Käväistiin tarkastamassa ravintolapäivän tarjontaa Helsingin Laajasalossa jonne Laajasalon Ruokapiiri oli pystyttänyt Luomubrunssin. 


Esite ei valehdellut. Annokset olivat suuria. Tässä Wanhan Postin Paras, eli luomunakkimunakas ja jälkkäriksi mustikkamuffinssi.


Oma annokseni oli vegaanivaihtoehto, eli Papu-Quinoa salaattia, hummusta, tapenadea ja ihania mausteisia leipiä. Mielettömän hyvä setti, varsinkin tahnat leipäsineen olivat ihania! Idut oli korvattu hedelmillä ja suhteilla sain mukaan vielä mutakakun joka ei annokseen kuulunut. Namia oli! Kuulin kun naapuripöydässäkin kakkua kehuttiin.


Hedelmät olivat mukava raikas lopetus ja hyvä kevennys tuhdin kakun seuraksi. Appelsiini ja suklaa, unelma-avioliitto.


Murua känkätti kun ilkeä vaimo ei antanut syödä vaan räpsi kuvia. Katuu kuulemma koskaan hankkineensa uutta kameraa kauhealle akalleen. Nopeasti mieli parani kun sai nakkimunakasta mahaan. Hyvä ruoka parempi mieli ja niin pois päin.


Brussi oli katettu Laajasalon entisen postin tiloihin ja suhteilla päästiin kurkkimaan myös vanhaan holviin. Hienosti oli Saaremme Lähiosuuskunta tilan raikastanut uudella maalilla ja Ville Olaskarin maalauksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut