tiistai 13. elokuuta 2013

Spaghetti ai Frutti di Mare

Muistatteko kun viime Lokakuussa kävin Italiassa ja lupasin yrittää kehittää siellä syömälleni loistavalle äyriäispastelle reseptin? Ai ette. No ei se haittaa, mutta heti nyt näin nopeasti päätin toteuttaa lupaukseni. 


Mikään ei estä  käyttämästä reseptissä tuoreita äyriäisiä pakastettujen sijasta. Meidän kylästä niiden löytäminen vain on hiukan haastavaa ja koska minä rakastan mustekalaa haluan käyttää näitä sekoituksia joista sitä löytyy. Ihan käypiä, mutta surimia en käsitä. Mielestäni se ei kuuluisi mukaan. Kuvaan onnistuin vielä kauhaisemaan suurinpiirtein kaikki pakkauksen surimit kerralla. 


Pastaa jäi aika reilusti yli joten sunnuntaina heitin loput uunivuokaan. Sekaan pakkaus Valio kolmen juuston kermaa ja päälle raastoin loput parmesanista. 15min 220c uunissa ja avot. Olipa maukas (ja ah niin kevyt!) pastavuoka.


2 kommenttia:

  1. Oo,frutti di mare! Varmasti aivan huippu ruoka näin äyriöisiä rakastavalle! Kuulostaa tosi hyvälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Jäin ihan koukkuun italiassa, varsinkin koska heidän tavallaan pastassa on chilistä mukava jälkilämpö :)

      Poista

Sivut