keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Sushikulhot

Tästäpä taisikin tulla kertakokeilulla kaunein annos jonka olen valmistanut. Ja koska makukin oli mahtava (paitsi jos ei pidä sushista), niin varokaa vaan vieraat, tästälähin en muuta tarjoakaan.

Sushikulhot eivät oikeastaan ole niinkään resepti, vaan lähinnä kokoamisohje. Täytteinä voit käyttää ihan mitä tahansa mistä pidät sushissakin. Minun kulhoni imitoivat ja yhdistelevät ehkä eniten lohi makia ja california rullia, koska ne ovat omia suosikkejani.  Voit vapaasti jättää pois ainekset joista et pidä ja korvata ne aineksilla joita rakastat. Esim. retiisit, mustekala, surimi, tai tamago, eli japanilainen munasushi sopisivat varmasti mukaan.

Kokosin kulhot samantien siten, että kaksi annosta tarjoiluastioille ja kaksi lounasrasioihin seuraavaksi päiväksi. Näillä ohjeen määrillä tuli juuri tämä neljä annosta eikä mitään jäänyt yli. 

2 kommenttia:

  1. vau,nättiä! Sushit on itelle se tuntemattomampi alue. Pohjoismaiseen ruokaan enimmäkseen luottavana oon sushien äärellä aika kaukana omalta mukavuusalueelta, mutta diggailen silti. Pitäis kyllä tehdä tai edes syödä näitä enemmän ku kerran vuodessa :) Kiitos tästä ohjeesta!

    VastaaPoista

Sivut