maanantai 28. maaliskuuta 2011

Matkakuumetta

Nykin matkasta on nyt virallisesti yli vuosi, ja polttelu on alkanut. Ainoa ongelma on tämä meikätytön lentopelko joka estää viikonloppureissut, jotka olisivat tietty ne helpoimmat toteuttaa.

SoHo
Päässäni olen jo pyöritellut erilaisia matkakohdevaihtoehtoja. Nykiin ainakin on pakko päästä pian takaisin! Niin paljon jäi näkemättä, puhumattakaan mitä haluaisin nähdä jo uudestaankin.

Pubin ikkuna SoHo:ssa
Lisäksi haluaisin Amsterdamiin, Pariisiin, Kreikkaan saarihyppelemään, Italiaan, sekä Lontooseen. Näin muutaman mainitakseni.

Hääkimppu
Matkakuumetta pääsen toivottavasti parantelemaan jo Toukokuussa, jolloin alustavissa suunnitelmissa on neljän päivän matka Pietariin. Sekin on yksi paikoista jossa olen aina halunnut käydä, mutten ole koskaan päässyt. Päässyt on ehkä huono sana. Saanut aikaiseksi lähteä kuullostaa oikeammalta.

South Street Seaport
Toiseksi viimeinen työpäivä on muuten tässä. Siitä tämä aamupäivän arkipäivä bloggailu. Se on joko blogi, tai pasianssi.

Central Park

Central Park

Central Park
Hauskan näköinen talo ylhäällä oikealla on suunniteltu siten, että sen pitäisi kestää kaikki terrosristi-iskuista maanjäristyksiin sortumatta. Lisäksi talo lämmitetään täysin aurinkoenergialla. 
Empire State Building

Empire State Building

Empire State Building
Empire State buildingin katolta otetuissa kuvissa näkyy hyvin kaupungissa leijuva saastesumu, joka saa valokuvat näyttämään epätarkoilta ja hailakoilta.


2 kommenttia:

  1. Ihana vaaleanpunainen talo :) Minulla on ollut viime aikoina matkakuume Lontooseen. Asuin siellä aikaa sitten vuoden ja olisi ihana käydä nostalgiareissulla katselemassa vanhoja kulmia. Ja tietenkin shoppailemassa!

    VastaaPoista
  2. Amsterdamia ja Roomaa voin suositella! Tosin Dami on aika pieni paikka pidemmälle lomalle. Jos haluaa siellä viettää pidemmän pätkän, niin matkustaisin varmaan junalla Pariisiin tms. Euroopan kaupunkiin päiväreissulle... Me oltiin pitkä viikonloppu ja se riitti oikein hyvin Amsterdamin kartoitukseen :). Esimerkiksi Roomassa riittä kyllä varmasti nähtävää useammaksi päiväksi. Jos me päästään joskus vielä uudestaan, niin mennään varmaan suoraan Toscanan alueelle kiertelemään autolla.

    Kahden viikon päästä mennään ystävän kanssa Köpikseen pitkäksi viikonlopuksi ;)

    Pus.

    VastaaPoista

Sivut