tiistai 24. tammikuuta 2012

Pinaatti-Sieni-Vuohenjuusto Quesadillat

Resepti on jälleen kerran The Pioneer Womanin arkistoista. Testasin tätä jo kerran aikaisemminkin ja silloin sekaan lorahti aivan liikaa cherryä. Tälläkertaa tulos oli haluttu eikä cherryn maku peittänyt alleen kaikkia muita ainesosia.


Pinaatti-Sieni-Vuohenjuusto Quesadillat
4 annosta

4 isoa täysjyvätortillaa
1,5 rasiaa tuoretta pinaattia
2 valkosipulinkynttä
1 rasia tuoreita jumboherkkuseiniä
Vuohenjuustoa
Juustoraastetta
Cherryä
Suolaa ja pippuria

Pilko sienet ja ruskista pannulla voissa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lorauta sekaa muutama ruokalusilakkinen cherryä ja anna kiehua pois. Siirrä sienet sivuun.

Paista pestyä pinaattia oliiviöljyssä yhdessä karkeasti silputtujen valkosipulinkynsien kanssa kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä tortillojen päälle juustoraastetta ja vuohenjuustopalat. Lisää sienet ja pinaatti, sekä lopuksi vähän lisää juustoraastetta. Paina päälle toinen tortilla hatuksi. Paista voidellulla parilapannulla molemmin puolin kunnes juusto on sulanut. Leikkaa Quesadilla neljään osaan ja tarjoa heti.


Juusto valuu ulos leikatessa. Aivan taivaallista uskokaa pois!

2 kommenttia:

  1. Kyl mä voin tulla noita syömään! ;)

    T: Hki:n Ville

    VastaaPoista
  2. No sittenhän mä tiedän mitä me syödään seuraavan kerran ku tuutte kylään :D

    VastaaPoista

Sivut