maanantai 19. marraskuuta 2012

Kalevankadun Trio

Torstaina matkasin siskon kanssa Helsingin keskustaan tutustumaan Kalevankadun Trioon. Kyseessä on siis kolme vierekkäistä liikettä; Fiftariliike Fast´n´Loud, tanskalaista vintage- ja nykydesignia yhdistelevä Danishdesign.fi, sekä mun ihan lempparilemppari baarin eli Navy Jerry´sin perustajan uusi Italialainen kuppila Bettola Milli Miglia. Tässä pieni kuvareportaasi retkestämme. 


Fast´n`loudin Ranskalainen perustaja on muuten asunut Dublinissa niinkuin minäkin joten siitä riitti hiukan juttua kassalle. Mukaan lähti kartongille painettu PinUp juliste Murun tulevan miesluolan seinälle. Lisäksi sain itselleni hiushuivin.


Ihan Murun oloisia hattujakin olisi ollut tarjolla.Ainakin yksi asia joka yhdistää kaikkia kolmea liikettä on yksityiskohtien runsaus.


Danishdesign.fi myy myös piensuunnittelijoiden tuotteita. Esim. tämä The Beak monitoiminaulakko on suunnittelijansa ainoa tuote. Näyttäisi hauskalta valkoisella seinällä!

Mukaan on päässyt myös yksi kotimainen merkki. Dekorandon Feel Felt.


Putiikki oli täynnä kauniita asioita, mutta kyllä ruokabloggaajan vierailun kohokohta oli kaupan omistajan itse leipoma Tanskalaisen perinnekakku.


Kakku oli mielettömän hyvää, mutta sen koostumusta on vaikea kuvailla. Kakku näytti kuivalta, mutta oli kaikkea muuta. Sain reseptin mukaanviemisiksi joten minun täytynee yrittää leipoa Brunsviger myös tänne blogiin.Milli Miglia kertoo tarjoilevansa drinkkejä 40- ja 50 luvun henkeen, mutta ainakin Spritz maistui ihan yhtä tuoreelle ja raikkaalle kuin lokakuussa Italiassa. Drinkkien mukana tulee Italialaiseen tapaan pientä purtavaa kuten vaikkapa pitsa slicet.Omistajalla on todellakin silmää yksityiskohdille. Baari on kuin Don Rosan Akkaristrippi, joka silmäyksellä löytyy jotain uutta ihmeteltävää kuten vaikkapa katossa kuivuvat pyykit.Saimme maistaa myös itsetehtyä Limocelloa joka myönnettäköön oli parempaa kuin valmisversio. Tätäkin saatan joskus testata kotona.


Kiitos Trion yrittäjille lämpimästä vastaanotosta, oli mukava piipahtaa ja varmasti tulemme näkemään toistekin.

1 kommentti:

Sivut