- 1 rasia anjoviksia
- 2-3 valkosipulin kynttä raastettuna
- 1 tölkki kaltattuja tomaatteja
- 1dl kalamata oliiveja (poista kivet)
- 1/2tl sokeria
- Chiliä (meillä n.2tl chilihiutaleita)
- Spagettia
- Oliiviöljyä
Laita pastavesi kiehumaan. Mausta miedosti suolalla.
Valuta anjovikset, ja hienonna 3/4 anjoviksista veistsellä. Syö loput.
Kuumenna öljy pannussa. Lisää hienonnettu anjovis ja katso kuinka taikoja tapahtuu (eh, kuullostaa paremmalta englanniksi). Anjovis kirjaimellisesti sulaa pannulle yhdessä öljyn kanssa. Lisää murskatut/raastetut valkosipulinkynnet ja chili. Anna muhia hetki ja lisää tomaatit ja sokeri. Pienennä tomaatit noin viiteen-kuuteen osaan kauhallasi, heitä sekaan oliivit ja anna muhia kannen alla kunnes spagetti on kypsää.
Tarjoile samantien juustoraasteella tai ilman.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti