Syksyinen pyttipannu
(4-6 annosta)
- 1kg keitettyjä perunoita kuutioituna
- 2 sipulia karkeana silppuna
- 1pkt pekonia kuutioituna
- 2kpl grillimakkaroita
- 1l tuoreita kanttarelleja hienonnettuna
- 4 kananmunaa
- Eestiläistä kartulikoogid maustetta eli ranskalaismaustetta. Grillimauste käy hyvin tilalle.
- Mustapippuria
- Suolaa
- Kuivattua sipulia
Ruskista suuressa pannussa pekonisilppu. Lisää sipuli ja kantarellit. Paista kunnes sienten neste on hävinnyt ja sipulit ottavat hiukan väriä. Mausta ronskisti mustapippurilla ja pienellä määrällä suolaa. Lisää pilkotut makkaranpalat ja anna paistua. Ruskista perunoita erillisessä pannussa reilussa rasvassa kunnes ne hiukan ruskistuvat. Mausta suolalla ja grilli/ranskalaismausteella. Älä kitsastele mausteiden kanssa.
Riko kananmunat sipuli-pekoni-sieni pannun keskelle, riko keltuainen ja anna paistua. Levitä munat muiden ainesten sekaan. Yhdistä paistetut perunat muihin ainesosiin pannulla ja nostele sekaisin. Tarjoa kuivatun sipulin ja sinapin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti