Tämä on jälleen kerran Pioneer Womanin ohjeesta Suomalaisen ruokakaupan valikoimaa vastaavaksi modattu resepti. Minkäs minä sille voin, kun kyseisen rouvan lähes kaikki reseptit vaikuttaa niin herkullisille, että niitä on vaan pakko testailla.
Hyvin maistui muuten salaattilounas myös Murulle! Tässä reseptissä määriä on myös muokattu enemmän omaa makuani vastaaviksi.
400g Pastaa
350g Leppäsavujuustoa
Iso rasia kirsikkatomaatteja
Ruukku basilicaa
**
2dl Majoneesia
1/5dl Maitoa
2tl Omenaviinietikkaa
2rkl Chipotle salsaa (Pirkka)
Suolaa
Mustapippuria
Keitä pasta kypsäksi. Huuhtele viileällä vedellä ja aseta sivuun.
Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Kuutioi savujuusto.
Sekoita keskenään kaikki kastikkeen aineet, anna maustua 10min ja maista. Lisää ainesosia oman maun mukkaan.
Yhdistä kastike, pasta, juusto ja tomaatit. Sekoita lopuksi joukkoon pieneksi silputtu basilica.
Herkullisen näköinen salaatti! :) Ja helppo resepti :)
VastaaPoistaEikä se vain näytä siltä, kannattaa kokeilla! :) Jos haluaa lisää potkua voi salsan määrää hyvin lisätä.
VastaaPoistaKuinka monelle hengelle tästä ohjeesta riittää? ��
VastaaPoista