torstai 24. tammikuuta 2013

Viskiset Blondit ihan pähkinöinä (Whiskey Walnut Blondies)


Vuorossa helppo ja hyvä jälkkäri. Lopputulos on mukavan sitkeä ja cookiemainen joskin kuvien tapauksessa liian ohut, koska käytin liian laajaa vuokaa. Tajusin onneksi lyhentää paistoajan tuohon ohjeen varttiin, muuten olisin leiponut keksejä. Jos teet paksumpia pidennä paistoaikaa ja seuraa vuoan reunoja. Alkuperäinen resepti löytyi netistä.


Reseptissä käytetään ruskistettua voita. Mikäli et ole ennen ruskistanut voita etkä ymmärrä lyhykäisiä ohjeitani on internet ystäväsi. Ohjeita meinaan löytyy ja yksi mm. täältä.


Palat ovat ihan hurjan hyviä sellaisenaan, mutta myös esim. vaniljajäätelön kanssa.


Mikähän on tämä mun krooninen tarve tehdä kaikista leivoksista liian littania?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut