keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Feta-Kvinoasalaatti

Olemme lapsen kanssa molemmat kovassa flunssassa joten ruoaksi piti keksiä jotain helppoa ja nopeaa, mutta silti maukasta. Tämä salaatti kulkee meillä oikeasti nimellä Annan salaatti hyvän ystäväni ja Naperon kummitädin mukaan joka aina tarjoilee mitä parhaimpia ruokaisia salaatteja. Kiitos ohjeesta!


Feta-Kvinoasalaatti

2dl Kvinoaa
1 Keltainen paprika
1 Rasia kirsikkatomaatteja
1/2 Kurkku
3dl Viinirypäleitä (kivettömiä)
5 Aurinkokuivattua tomaattia ja 1tl niiden öljyä
Kourallinen vihreitä oliiveja (kivettömiä)
200g Fetaa
3rkl Salaattisiemen sekoitusta (esim. GoGreen)
1tl Pestoa

Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan. Lisää veteen puolikas kasvisliemikuutio.
Kuutioi kurkku ja paprika. Puolita tomaatit, oliivit ja viinirypäleet. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit.

Yhdistä kaikki aineet kulhossa ja murenna sekaan feta. Tarjoile esim. tuoreen leivän kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut